Logo da.boatexistence.com

Hvorfor bliver parrish ved med at se lydia?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bliver parrish ved med at se lydia?
Hvorfor bliver parrish ved med at se lydia?

Video: Hvorfor bliver parrish ved med at se lydia?

Video: Hvorfor bliver parrish ved med at se lydia?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Kan
Anonim

"De er begge mennesker, der for nylig havde opdaget, at de er overnaturlige, så de gik igennem det samme. Parrish er lidt ældre, men Lydia er klog ud over sine år, så de klikkede. De havde bestemt et venskab, og Parrish ville have noget mere, men det var ikke hans sted at gøre noget. "

Kan Jordan Parrish lide Lydia?

Med tiden blev de to nære venner, og Jordan begyndte at udvikle romantiske følelser over for hende, hvilket hun ser ud til at gengælde, selvom ingen af dem har handlet på disse følelser.

Hvilken psykisk sygdom har Lydia?

Mine venner kommer til at dø, som hun senere hævdede var, hvad stemmerne i hørehovedet sagde til hende. Fordi de fleste af de diagnostiske kriterier er til stede, konkluderer jeg, som min endelige diagnose, at Lydia Martin lider fra Katatonisk skizofreni.

Er Jordan Parrish en dårlig fyr?

Parrish har været en konstant, siden han først blev introduceret i sæson 3. Han er en god stedfortræder og et godt menneske, men nu hvor han er mere bevidst om sin Hellhound-formede hemmelighed, det bliver interessant at se, om dette overhovedet ændrer ham.

Hvad er Parrish sande identitet?

Parrish sluttede sig hurtigt til Scott McCall og hans flok, og i sæson 5A's Status Asthmaticus blev det til sidst opdaget af Lydia Martin under hendes research, at Parrish i virkeligheden var a Hellhound, en spektralhund, der siges at ride med den vilde jagt af germansk folklore og er kendt for at være en vogter af overnaturlige …

Anbefalede: