Logo da.boatexistence.com

Hvad er en fanny pack?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en fanny pack?
Hvad er en fanny pack?

Video: Hvad er en fanny pack?

Video: Hvad er en fanny pack?
Video: Guys should I get a fanny pack? Yes or no? 😅 #asthma 2024, Kan
Anonim

En taljetaske, eller fannypack, bæltetaske, moon bag, mavetaske, Gee Bag eller bumbag er en lille stofpose, der bæres som et bælte om taljen ved brug af en strop over hofterne, der norm alt fastgøres med en slags spænde. Stropperne har nogle gange tri-glide glider, hvilket gør dem justerbare for at passe korrekt.

Hvorfor kalder de det fanny pack?

Chatelaines holdt hverdagens væsentlige ting ved hånden i den victorianske æra. I 1950'erne opfandt briterne slangudtrykket "bum-bag" for at henvise til pungen båret på skiløjperne. Dette ændrede sig hurtigt til "fanny pack" i USA og fik et mere universelt sporty aspekt.

Er fanny pack stødende?

Mens "fanny" norm alt er et udtryk, der bruges til at beskrive en persons posterior i USA, i udlandet, er det en eufemisme for kvindelige kønsorganer. Hvis du vil undgå forlegenhed, skal du bruge udtrykket "bum bag" i stedet.

Hvad hedder en fanny-pakke nu?

Hvad hedder en fanny-pakke nu? En moon bag, mavepose (amerikansk engelsk), bæltetaske, taljetaske eller fanny pack (US) eller bum bag (britisk engelsk) er en lille stofpose båret rundt om taljen ved at bruge en rem over hofterne, der almindeligvis er fastgjort med en slags spænde.

Hvad bruges fannypakker til?

Bum bag er en britisk betegnelse for en lille taske fastgjort til et bælte. Det bruges til at holde små eller værdifulde genstande I Amerika er det kendt som en fanny pack. Den er også kendt som en taljepung, bæltetaske, mavepose, kaospung, bøffelpose, hoftesæk, numsepose, moon bag og i Frankrig som en sækbanan.

Anbefalede: