Hvor er øen Coll?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er øen Coll?
Hvor er øen Coll?

Video: Hvor er øen Coll?

Video: Hvor er øen Coll?
Video: One Call - Børning - Hvor er Mørk? 2024, Oktober
Anonim

Isle of Coll, et lille stykke paradis i de Indre Hebrider. Isle of Coll er en lille hebridisk ø beliggende ud for den vestlige del af Skotland.

Hvor er øen Coll i Skotland?

Coll (skotsk gælisk: Cola; skotsk: Coll) er en ø beliggende vest for Isle of Mull i de indre Hebrider i Skotland Coll er kendt for sine sandstrande, som rejser sig for at danne store sandklitter, for dens engsnarrer og for Breacachadh Slot. Det er i byrådet i Argyll og Bute.

Hvem bor på øen Coll?

Dagens mennesker i Coll, omkring to hundrede fastboende, er for det meste bønder eller husmænd, der opdrætter kvæg og får. Der er også en småbåds hummerfiskerflåde.

Kan du blive på Coll?

Der er også et par steder at bo på Coll, der reserverer værelser om natten. Der er to B&B'er, et hotel og et køjehus/hostel, samt en serviceret campingplads og et par pladser til autocampere. Jeg boede på The Coll Hotel, som er en indbydende familiedrevet virksomhed i Arinagour, den største landsby på øen.

Hvor mange mennesker bor der på øen Coll?

The Isle of Coll er en lille hebridisk ø omkring fire miles vest for Mull. Den er cirka 13 miles lang og 3 miles på det bredeste og har en befolkning på omkring 160 helårsbeboere.

Anbefalede: