Logo da.boatexistence.com

Hvor meget koster efteråret gutter på PS4?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster efteråret gutter på PS4?
Hvor meget koster efteråret gutter på PS4?

Video: Hvor meget koster efteråret gutter på PS4?

Video: Hvor meget koster efteråret gutter på PS4?
Video: PS 4 Slim в 2019 году | Распаковка | Первый запуск | Мнение 2024, Kan
Anonim

Hvor meget koster Fall Guys? Prisen for Fall Guys er $19,99 / £15,99. Igen er det værd at bemærke, at spillet i øjeblikket er en del af PS Plus, så hvis du er på PS4, kan du få spillet gratis som en del af dit abonnement.

Er Fall Guys gratis på PS4?

Fall Guys er desværre ikke gratis på PS4. Spillet er en premium-titel på PlayStation Store og koster £15,99/$19,99. Titlen vil næppe være gratis igen på PS Plus, med kun gratis multiplayer-weekender, der muligvis tilbydes for titlen i fremtiden.

Hvor meget koster Fall Guys på PS4?

På PlayStation er Fall Guys gratis, men kun hvis du betaler for PlayStation Plus, som koster $9,99 om måneden. Ellers koster Fall Guys det samme $19,99 på PlayStation (eller $29,99 for Collector's Edition), hvis du køber det direkte.

Er der en måde at få Fall Guys gratis på?

Fall Guys Ultimate Knockout er ikke et gratis spil. PC-afspillere skal købe en kopi, hvis de ønsker at spille den. Men hvis du har et PlayStation Plus-abonnement, inden udgangen af august, kan du få fat i spillet gratis … Spillet er tilgængeligt for PS4-abonnenter gratis på PS4 Plus.

Hvordan får du Fall Guys gratis?

Fall Guys følger i Rocket Leagues fodspor med en gratis måned på PlayStation Plus som en del af Sonys august-spiludvalg, og du kan downloade det i dag!

Anbefalede: