Logo da.boatexistence.com

Kan vi lave spartanere?

Indholdsfortegnelse:

Kan vi lave spartanere?
Kan vi lave spartanere?

Video: Kan vi lave spartanere?

Video: Kan vi lave spartanere?
Video: Алые паруса (реставрация 4К, драма, реж. Александр Птушко, 1961 г.) 2024, Kan
Anonim

Sandsynligvis ikke. Den slags biokemiske forstærkninger beskrevet i Spartan II-programmet er bestemt ikke gennemførlige nu, og der er for meget fiktion bag dem til at forvente, at de vil virke i den virkelige verden som beskrevet.

Er spartanerne genetisk modificerede?

Spartanere er en kemisk og hormon alt udviklet mennesketype fra Halo-universet.

Hvorfor laver de ikke flere spartanere?

Årsagen til flere Spartan II'ere på banen var ikke nødvendigvis penge. Det var mere eller mindre det faktum, at der ikke var nok kandidater til at træne ind i programmet, og forøgelsen var for farlig. De pumpede stadig Gamma Company af Spartan III'erne ud under slutningen af krigen.

Hvordan lavede de spartanere?

Mens de tidligere spartanere var kemisk forbedrede frivillige fra de væbnede styrker, var SPARTAN-II'erne små børn, som blev kidnappet, indoktrineret og opdraget som soldater fra de var små som seks år gamle, idet de er kirurgisk, genetisk og cybernetisk forbedret, når de nåede fysisk modenhed.

Hvordan bliver du en Spartan Halo?

En person bliver en spartansk ved at gennemgå omfattende forstærkningsprocedurer, der kulminerer i deres transformation til supersoldat Hvert spartansk program brugte forskellige forstærkningsteknikker og -effekter, som førte til forskellige slutresultater, selvom hvert efterfølgende program er på en eller anden måde forbedret i forhold til det foregående.

Anbefalede: