Logo da.boatexistence.com

Skal udvalget med store bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Skal udvalget med store bogstaver?
Skal udvalget med store bogstaver?

Video: Skal udvalget med store bogstaver?

Video: Skal udvalget med store bogstaver?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Undgå at bruge store bogstaver i en komité, et center, en gruppe, et program, et institut eller et initiativ , medmindre det er officielt anerkendt og formelt navngivet. Brug de officielle, rigtige navne på mangeårige udvalg og grupper og formelt udviklede programmer og initiativer med stort begyndelsesbogstav.

Hvornår skal en komité skrives med store bogstaver?

komitéer Ved første reference, stave og skrive med store bogstaver det fulde navn på udvalgene: Naboskabsaktionsudvalget. Henvis til udvalget (foretrukket) eller forkort ved senere referencer (alle bogstaver, ingen punktum): NAC. Udvalg med små bogstaver, når det står alene: Udvalget stemte for at godkende anbefalingen.

Har udvalget et stort bogstav?

En generel tommelfingerregel, hvis du henviser til et specifikt udvalg, så brug store bogstaver. Hvis du henviser til udvalg generelt, skal du bruge små bogstaver.

Er udvalg AP-stil med store bogstaver?

Sæt ikke "komité" med stort i forkortede versioner af lange udvalgsnavne. For eksempel, det særlige senats udvalg til at undersøge upassende arbejdsledelsespraksis.

Skal udvalget være med store bogstaver i Storbritannien?

Brug versaler til udvalgets navn første gang det nævnes på en side, f.eks. Politikudvalget, men henvis til 'udvalget' derefter. Brug små bogstaver, når du taler om udvalg generelt.

Anbefalede: