Logo da.boatexistence.com

Hvad er proc i linux?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er proc i linux?
Hvad er proc i linux?

Video: Hvad er proc i linux?

Video: Hvad er proc i linux?
Video: Структура файлов и каталогов в Linux 2024, Kan
Anonim

Proc-filsystem (procfs) er virtuelt filsystem, der oprettes på fly, når systemet starter og opløses på tidspunktet for systemets lukning. Det indeholder nyttige oplysninger om de processer, der kører i øjeblikket, det betragtes som kontrol- og informationscenter for kernen.

Hvad er proc-mappe til?

/proc/-biblioteket - også kaldet proc-filsystemet - indeholder et hierarki af specielle filer, som repræsenterer kernens aktuelle tilstand - hvilket giver applikationer og brugere mulighed for at kigge ind i kernens syn på system.

Hvad er proc-opgave?

Proc-filsystemet er et pseudo-filsystem, som giver en grænseflade til kernedatastrukturer. Det er almindeligvis monteret på /proc. … Følsomme filer såsom /proc/[pid]/cmdline og /proc/[pid]/status er nu beskyttet mod andre brugere.

Hvad er proc EXE?

/proc//exe er en reference til en åben filbeskrivelse inde i kernen. Der er ingen måde at formidle en åben filbeskrivelse nøjagtigt: det er en datastruktur inde i kernen. Så kernen repræsenterer det på en omtrentlig måde: som et symbolsk link til filen.

Hvad er en proc-fil?

Proc-filsystem (procfs) er virtuelt filsystem, der er oprettet på farten, når systemet starter og opløses på tidspunktet for systemets nedlukning Det indeholder nyttige oplysninger om de processer, der er kører i øjeblikket, det betragtes som kontrol- og informationscenter for kernen.

Anbefalede: