Logo da.boatexistence.com

Hvornår åbnede sainsburys betalingsanlæg?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår åbnede sainsburys betalingsanlæg?
Hvornår åbnede sainsburys betalingsanlæg?

Video: Hvornår åbnede sainsburys betalingsanlæg?

Video: Hvornår åbnede sainsburys betalingsanlæg?
Video: Bank holiday Monday opening times: When does Tesco, Sainsburys, Asda and Morrisons open? 2024, Kan
Anonim

"A New Sainsbury's Comes To Colchester" (Tollgate West) butiksåbningsfolder, 1987. Brochure til promovering af et nyt Sainsbury's supermarked åbnede i 1987.

Hvornår åbnede SavaCentre Calcot?

I august 1998 var Calcot SavaCentre det første, der blev ombygget for at give en større vægt på mad, idet forholdet mellem mad og ikke-fødevarer ændrede sig fra 60:40 til 80:20. Non-food var baseret på fire områder: Fest – for festideer; Forkælelse - til skønhedsprodukter; Baby og Toddler; og Cookshop.

Hvornår blev Sainsburys Colchester bygget?

Den ankom først til byen 1905 og åbnede for forretninger på 41 High Street. Historikeren Andrew Philips forklarer, at firmaet i de dage solgte skinker, kogt kød, tærter og pølser fra en lang smal disk i den ene side af butikkerne og ost, smør og æg på den anden side.

Hvor stor er Sainsbury's i Stanway?

Sainsburys Superstore Stanway

Dækker næsten 150.000 sq. ft, Sainsburys New Superstore i Stanway nær Colchester er en af supermarkedskædens største butikker nogensinde, og den største enkeltstående konstruktion nogensinde udført af Gale Construction.

Hvorfor er Sainsburys lukket?

Sainsbury's sagde, at dets seniorledere tog beslutningen om at lukke butikker efter at have lyttet nøje til kolleger og fagforeninger efter 18 udfordrende måneder for arbejdere, takket til øget pres som følge af Covid.

Anbefalede: