Logo da.boatexistence.com

Hvor meget koster stevenson universitetsundervisning?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster stevenson universitetsundervisning?
Hvor meget koster stevenson universitetsundervisning?

Video: Hvor meget koster stevenson universitetsundervisning?

Video: Hvor meget koster stevenson universitetsundervisning?
Video: Самая большая звезда во Вселенной — сравнение размеров 2024, Kan
Anonim

Stevenson University er et privat universitet i B altimore County, Maryland med to campusser, et i Stevenson og et i Owings Mills. Universitetet tilmelder cirka 3.615 bachelor- og kandidatstuderende. Tidligere kendt som Villa Julie College, blev navnet ændret til Stevenson University i 2008.

Hvilken GPA skal du bruge for at komme ind på Stevenson University?

Hvilken GPA skal du bruge for at komme ind på Stevenson University? Ansøgere har brug for omkring gennemsnitlige high school-karakterer for at komme ind på Stevenson University. Den gennemsnitlige GPA for gymnasiet for den optagne førsteårsklasse på Stevenson University var 3,2 på 4,0-skalaen, hvilket indikerer, at primært B-studerende er accepteret og i sidste ende deltager.

Hvor godt er Stevenson University?

Stevenson University's 2022-rangering

Stevenson University er rangeret som 82 i regionale universiteter nord. Skoler rangeres efter deres præstation på tværs af et sæt bredt accepterede indikatorer for ekspertise.

Hvor meget koster det at studere på universitetet om året?

Ifølge de seneste data offentliggjort af Old Mutual kan forældre/studerende forvente at betale R64, 200 for det første år på universitetet i 2019 – i gennemsnit. Dette forventes at stige til R107, 600 i 2025 og så meget som R165, 600 i 2030. Nedenfor så BusinessTech på omkostningerne ved et års studier på universiteter rundt om i landet.

Hvor meget koster universitetsgebyrer i Sydafrika?

Undervisningsgebyrer og leveomkostninger i Sydafrika

På kandidatniveau i hele landet varierer gebyrerne fra R25.000 til R70.000 (US$1.800-5.000) om året. Specialiserede postgraduate kurser og MBA'er kan koste op til R410.000 (~US$29.300).

Anbefalede: