Logo da.boatexistence.com

Var Sylvie med i tegneserierne?

Indholdsfortegnelse:

Var Sylvie med i tegneserierne?
Var Sylvie med i tegneserierne?

Video: Var Sylvie med i tegneserierne?

Video: Var Sylvie med i tegneserierne?
Video: Meet Sylvie Featurette | Marvel Studios' Loki | Disney+ 2024, Kan
Anonim

Men hvem er Sylvie i tegneserien? … Sylvie er en helt anden karakter end Loki Laufeydotter. En relateret til den adopterede Asgardian Frost Giant, men ikke ligefrem en anden version af hende. Hun er også en forholdsvis ny kreation, som debuterede i 2009's Dark Reign: Young Avengers-miniserie.

Eksisterer Sylvie i tegneserierne?

Men senere, da Loki personligt forklarer Sylvies eksistens, udtaler han, at han kunne lide ideen om at 'skabe' en dødelig, der mistænker, at hun er en af asgardianerne. Så det antages, at hun faktisk aldrig var i live, før hun blev skabt af Loke, og hele hendes eksistens og minder var måske en del af dette.

Hvem er Sylvie Lushton i tegneserierne?

Sylvie Lushton, en gennemsnitlig ung kvinde, der kommer fra Broxton, Oklahoma, vågner op en morgen med kræfter. Hun beslutter sig for at blive Enchantress, modelleret efter Asgardian Amora, AKA Enchantress, og tager sin måde at tale på, hvilket hun fortryder med det samme.

Samles Loki og Sylvie i tegneserierne?

Efter at han er blevet taget til fange af TVA, får Loki til opgave at hjælpe den med at finde en variant af ham selv - Sylvie, en kvindelig Loke, der er vild med hævn mod Myndigheden. Efter at have stået over for en apokalypse sammen, forelsker de to sig, hvilket har virkelighedens rystende implikationer.

Er Sylvie en anden version af Loki?

Sylvie er faktisk en kombination af to forskellige karakterer: en Loki-variant og en version af den klassiske Thor-tegneserieskurk, Enchantress. En gennemsnitlig pige ved navn Sylvie Lushton i tegneserierne, Sylvie fik magiske kræfter og blev en anden version af Enchantress.

Anbefalede: