Logo da.boatexistence.com

Får boruto sage of six paths?

Indholdsfortegnelse:

Får boruto sage of six paths?
Får boruto sage of six paths?

Video: Får boruto sage of six paths?

Video: Får boruto sage of six paths?
Video: The TRUTH About Naruto's Six Paths Sage Mode #naruto #shorts 2024, Kan
Anonim

Six Paths Sage Mode gav Naruto mange nye og forbedrede muligheder. Han var i stand til at flyve og manifestere Truth-Seeking Balls, samt øge sine kampevner endnu mere. Det er usandsynligt, at Boruto får adgang til kraften fra de seks stier Det var en magt, der blev skænket Naruto og er sandsynligvis ikke videregivet genetisk.

Får Boruto seks veje Sage Mode?

Men mod slutningen af den fjerde store ninjakrig fik han en evne kendt som Six Paths Sage Mode, som var helt anderledes i sit udseende sammenlignet med Kyubi Chakra tilstand. Overraskende nok blev denne ændring trukket tilbage i Boruto uden nogen åbenbar grund.

Får Boruto snake sage-tilstand?

Naruto kan have taget et stykke tid at låse op for sine Sage-evner, men det er måske ikke tilfældet for hans søn. Men når de kommer ind, kanaliserer Boruto sin indre Sasuke ved at blive slangelokke. …

Hvilken episode bliver Boruto en vismand?

Previewet af Boruto-afsnit 167 viser Boruto og Sarada på hospitalet. Sage Mode er en af de mest overmandede evner, der findes i Naruto-verdenen.

Vil Boruto overgå Naruto?

Boruto Uzumaki vil helt sikkert overgå sin far, den 7. Hokage Naruto Uzumaki, ved slutningen af serien, da Naruto selv udt alte, at den yngre generation skal overgå den ældre generation.”

Anbefalede: