Logo da.boatexistence.com

Kvalificerer en reit sig til en 1031-udveksling?

Indholdsfortegnelse:

Kvalificerer en reit sig til en 1031-udveksling?
Kvalificerer en reit sig til en 1031-udveksling?

Video: Kvalificerer en reit sig til en 1031-udveksling?

Video: Kvalificerer en reit sig til en 1031-udveksling?
Video: How Real Estate Investors Avoid Taxes - 1031 Strategy Explained 2024, Kan
Anonim

Mange investorer er tiltrukket af diversificeringen, der er muliggjort af REIT'er, så mange spekulerer på, om en så attraktiv investering kvalificerer sig til en 1031-børs. Den dårlige nyhed: REIT'er kvalificerer ikke som passende erstatningsejendomme til en 1031-børs.

Kan en REIT bruges som en 1031-børs?

En investor er ikke i stand til at foretage en direkte 1031-ombytning til en REIT, da REIT-aktier ikke betragtes som "lignende" ejendom af IRS med henblik på en 1031-udveksling.

Hvilke ejendomme kvalificerer sig til en 1031-udveksling?

Som nævnt er en 1031-børs reserveret til ejendom, der holdes til produktiv brug i en handel eller forretning eller til investering. Det betyder, at enhver fast ejendom, der besiddes til investeringsformål, kan kvalificere sig til 1031-behandling, såsom en lejlighedsbygning, en ledig grund, en kommerciel bygning eller endda en enfamiliesbolig.

Hvad er en 1031-børs REIT?

A 1031-børs er en populær metode, som ejendomsinvestorer bruger til at udskyde deres kapitalgevinstskat, når de sælger en investeringsejendom I stedet for at udbetale og betale skatten, følger investoren en sæt regler i IRC Sektion 1031 for at købe en ny ejendom med provenuet.

Kan en REIT handles på en børs?

Du kan investere i en børsnoteret REIT, som er noteret på en større børs, ved at købe aktier gennem en mægler. Du kan købe aktier i en ikke-handlet REIT gennem en mægler, der deltager i den ikke-handlede REITs udbud. Du kan også købe aktier i en REIT investeringsforening eller REIT børshandlet fond.

Anbefalede: