Logo da.boatexistence.com

Er goethe c1 svært?

Indholdsfortegnelse:

Er goethe c1 svært?
Er goethe c1 svært?

Video: Er goethe c1 svært?

Video: Er goethe c1 svært?
Video: НЕМЕЦКИЙ ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ на слух. Плейлист: все слова для экзамена GOETHE А1 - В1. Тексты и диалоги. 2024, Kan
Anonim

C1 er en meget vanskelig eksamen på alle sprog. Jeg er enig med dig, de fleste vil fejle prøven på deres modersmål.

Hvordan slår du Goethe C1?

Du vil bestå eksamen, hvis du score mere end 45 point ud af 75 i læse-, lytte- og skrivedele sammen OG 15 point ud af 25 i taledel En sidste generel tip er ikke at bruge svararket direkte på Læse- og Lyttedele. Da kun kuglepenne er tilladt, ønsker du ikke at rode med det.

Hvilket er sværest Goethe eller TELC?

Det nye Goethe-format har et stærkere fokus på at skrive og eliminerede den rene grammatiksektion. Afhængigt af hvad du er god til, kan du meget vel finde det ene nemmere end det andet. Generelle tanker er norm alt, at den nye Goethe B1 vil være sværere end Telc.

Er TELC svært?

eksamenen er sværere i at læse, lytte, skrive og tale for nogle eksaminander, men du vil også få anerkendt dele, der er bestået individuelt. … Hvis du kun har brug for B1- eller B2-niveauet, så book vores telc tysk B1- eller B2-eksamen.

Hvilket tysk sprogcertifikat er det nemmeste?

Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 accepteres af tyske ambassader og konsulater og immigrationsafdelingen: For eksempel er Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 for meget grundlæggende sprogfærdigheder. Det er den nemmeste eksamen, der tilbydes af Goethe-instituttet.

Anbefalede: