Logo da.boatexistence.com

Hvor laves stihl-skærer?

Indholdsfortegnelse:

Hvor laves stihl-skærer?
Hvor laves stihl-skærer?

Video: Hvor laves stihl-skærer?

Video: Hvor laves stihl-skærer?
Video: WHERE In The WORLD Is Your Stihl MADE? (Gasoline Powered) 2024, Kan
Anonim

skærerne, jeg har set i stihl-butikken, er lavet i kina. en masse af stihls håndværktøj er.

Hvor laves Stihl beskærere?

Når du køber STIHL til dine udendørsjob, køber du ikke bare pålideligt kvalitetsværktøj - du køber amerikansk-bygget1-værktøj. Vores avancerede anlæg i Virginia Beach fremstiller millioner af færdige produkter hvert år og eksporterer dem til mere end 90 lande rundt om i verden.

Hvor fremstilles Fiskars-skæremaskiner?

Produktudvikling og håndværk. Håndværk er kernen i Fiskars; hvert Fiskars-produkt fremstillet i Finland er også testet i Finland. Begge vores fabrikker har deres egne produktudviklings- og innovationsfaciliteter, herunder testkøkkener og haver, hvor vores produkteksperter laver praktiske tests.

Hvor er Hickok-skærer lavet?

Hickok Loppers er fremstillet i USA og er den højeste kvalitet, der er tilgængelig for den professionelle træfrugtbonde, og er designet til at modstå kravene til professionel brug.

Hvilken er bedre ambolt eller bypass-skærer?

Ambolt prumers har tendens til at knuse blødt plantevæv. Når du bruger en bypass-beskærer korrekt (se nedenfor), vil du næsten ikke gøre skade på planten. Amboltbeskærere fungerer en smule bedre end bypass-beskærere til at skære gammelt dødt træ op, men for de fleste af os er det ikke et meget almindeligt arbejde i haven.

Anbefalede: