Logo da.boatexistence.com

Virker ventra-kort på cta-bus?

Indholdsfortegnelse:

Virker ventra-kort på cta-bus?
Virker ventra-kort på cta-bus?

Video: Virker ventra-kort på cta-bus?

Video: Virker ventra-kort på cta-bus?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Kan
Anonim

Ventra Card på iPhone eller Apple Watch kan bruges hos alle Ventra-læsere på CTA-busser, CTA 'L'-stationsfaregates og Pace-busser.

Hvad kan et Ventra-kort bruges til?

Ventra Card: et transitkort + valgfrit Debet MasterCard®, der kan bruges til transit og daglige køb Ventra-billetter: enkeltrejse- og endagskort. Personlige, kontaktløse, bankudstedte kredit- og betalingskort kan bruges til transit. Til sidst kompatible smartphones.

Er CTA og Metra det samme?

Metra. … Billetter er separate, men et Link-Up Pass er tilgængeligt for Metra månedlige billetindehavere til brug på CTA, og du kan købe Metra-billetter (via kredit-, debet- eller transitværdi i din registrerede Ventra transitkonto) i Ventra-appen.

Kan jeg bruge mit Ventra-kort på Metra?

Ja. Hvis du har oprettet en Ventra-konto, kan du logge ind og bruge transitværdi fra kortets konto til at købe en Metra-mobilbillet.

Hvordan bruger du Metra ventra?

For at bruge din billet skal du vente, indtil du er steget ombord på toget. Når du er ombord, skal du gå til " My Metra Tickets" og vælge den billet, du vil aktivere. Vis billetten til konduktøren, og tryk for at validere. Du er klar!

Anbefalede: