Logo da.boatexistence.com

Hvordan virker elektrolyseret vand?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan virker elektrolyseret vand?
Hvordan virker elektrolyseret vand?

Video: Hvordan virker elektrolyseret vand?

Video: Hvordan virker elektrolyseret vand?
Video: Electrolysis: Producing hydrogen from water 2024, Juli
Anonim

Elektrolyseret vand er resultatet af påføring af en elektrisk strøm til s altvand Det opdeler elementerne til et stærkt rengøringsmiddel og et kraftigt desinfektionsmiddel. Begge midler er ikke-giftige og virker bedre end blegemiddel. … I løbet af et kort spørgsmål om tid nedbrydes elektrolyseret vand tilbage til norm alt vand.

Fungerer elektrolyseret vand virkelig?

Undersøgelser har vist, at elektrolyseret vand være 50 til 100 gange mere effektivt end klorblegemiddel til at dræbe bakterier og vira ved kontakt. … Inden for få sekunder kan det oxidere bakterierne, i modsætning til blegemiddel, der kan tage op til en halv time at gøre det samme, samtidig med at det er skånsomt mod huden.

Er det sikkert at drikke elektrolyseret vand?

Er elektrolyseret vand sikkert at drikke? Elektrolyseret vand er ikke-giftigt og sikkert for dyr, mennesker og miljøet Fra og med 2015 er vores produkt ESOL™ blevet godkendt af udenrigsministeren i henhold til regel 31 i vandforsyningen (Water Quality) Regulations 2000 til brug i offentlige vandforsyninger.

Er elektrolyseret vand bare blegemiddel?

Så hvad er elektrolyseret vand? Det er en teknologi, der er blevet brugt i årevis i det industrielle rum til at skabe et potent rense- og desinfektionsmiddel, der er fri for farerne ved blegemiddel … Hypoklorsyre – Det er faktisk det samme stof, som dine hvide blodlegemer producerer for at bekæmpe infektion, og det er lige så effektivt som blegemiddel.

Hvad gør elektrolyseret vand?

Elektrolyseret vand er en simpel industriel teknologi, der har eksisteret i mere end 50 år. Den bruger elektricitet til at ændre den kemiske struktur af s alt, vand og eddike til et rense- og desinfektionsmiddel, der er lige så effektivt som blegemiddel, men uden skadelige kemikalier.

Anbefalede: