Logo da.boatexistence.com

Spiser du javelina?

Indholdsfortegnelse:

Spiser du javelina?
Spiser du javelina?

Video: Spiser du javelina?

Video: Spiser du javelina?
Video: Rammstein - Du Hast (Official 4K Video) 2024, Kan
Anonim

En af hans foretrukne måder at tilberede javelina på er at krydre den som du ville gøre med alt andet kød og smide det på grillen. Den er mager, så den koger hurtigt og giver en smagfuld bøf. Den er også god i gryderet og giver en velsmagende chorizo.

Er javelina sikkert at spise?

Bundlinie: Spis din spyd. Og kog det som domestic pork, som det er relateret til. Og da der ikke er tegn på trikiner i javelina, betyder det, at du bør kunne servere kødet ved en indvendig temperatur på 145°F, som er tilberedt, men med en dejlig rødme af pink.

Er en spydspyd en gnaver eller en gris?

Javelinas er ikke vildtlevende svin, og de er ikke i familie med nogen gnaver. Javelinas tilhører ordenen Artiodactyla, og alle gnavere tilhører ordenen Rodentia.

Er en spydspyd det samme som en orne?

Javelina (Tayassu tajacu) også kendt som collared peccary, er mellemstore dyr, der ligner et vildsvin. De har hovedsageligt kort groft s alt- og peberfarvet hår, korte ben og en griselignende næse. … Javelina har lange, skarpe hjørnetænder, som stikker ud fra kæberne omkring en tomme.

Hvilken art er en javelina beslægtet med?

A peccary (også javelina eller stinkdyr) er et mellemstort griselignende hovpattedyr af familien Tayassuidae (nyverdensgrise).

Anbefalede: