Logo da.boatexistence.com

Hvor laves filippo loreti-ure?

Indholdsfortegnelse:

Hvor laves filippo loreti-ure?
Hvor laves filippo loreti-ure?

Video: Hvor laves filippo loreti-ure?

Video: Hvor laves filippo loreti-ure?
Video: Colorful Watermelon Cut Crease Tutorial feat. Sephora Pro Editorial Palette (NoBlandMakeup) 2024, Juli
Anonim

Filippo Loreti blev grundlagt af et par litauiske brødre i midten af 2010'erne. Med deres egne ord på deres hjemmeside; 'Filippo Loreti ure samles efter vores strenge standarder på avancerede produktionsfaciliteter i det globale teknologihub i Shenzhen-provinsen, Hong Kong'

Er Filippo Loreti schweizisk lavet?

Ligesom vores konkurrenter, der tilbyder " Swiss Made"-ure, henter vi mange af de præcisionskomponenter, der bruges i Filippo Loreti-ure, fra Kina. I modsætning til vores konkurrenter beder vi dig ikke om at betale en præmie for to små ord. Vi mener ikke, at "Swiss Made"-betegnelsen er det alt for dyre ur værd, den er skrevet på.

Hvor dårlig er Filippo Loreti?

Filippo Loretti er ikke et pålideligt firma, kvaliteten af urene er meget lav Vi købte 2 ure, et af dem er meget ubehageligt, og jeg kunne ikke bruge det engang dag, den anden havde farveændringer efter en måneds brug, og de ønskede ikke at refundere.

Hvor er Filippo Loreti fra?

Filippo Loreti-mærket blev grundlagt med en rebelsk ånd og et ambitiøst mål: at tilbyde designertilbehør til en revolutionær pris. Produkterne er lavet af en facilitet i Hong Kong, med komponenter hentet fra Japan og Italien.

Hvem er grundlæggeren af Filippo Loreti?

Populære anmeldelser

Filippo Loreti, en Kickstarter fra 2015, satte sig for at bringe fyre luksus-ure af høj kvalitet til overkommelige priser ved at eliminere mellemhandlere og forhandlere, der markerer priserne eksponentielt. Brødrene blev grundlagt af Danielius og Matas Jakutis og satte deres oprindelige crowdfunding-mål til $20.000.

Anbefalede: