Er store små løgne sæson 3?

Indholdsfortegnelse:

Er store små løgne sæson 3?
Er store små løgne sæson 3?

Video: Er store små løgne sæson 3?

Video: Er store små løgne sæson 3?
Video: Zoë Kravitz Reveals the Fate of HBO's Big Little Lies | E! News 2024, Oktober
Anonim

Big Little Lies sæson tre er ikke blevet officielt bekræftet, på trods af at anden sæson sluttede tilbage i juli 2019. Den sidste del af HBO/Sky Atlantic drama klarede et par udfordringer efter sin tilbagevenden til den lille skærm.

Kommer der en sæson 3 af Big Little Lies?

Når det kommer til en potentiel tredje sæson af Big Little Lies, er alle veje, der fører tilbage til Monterey i øjeblikket spærret "Jeg er ikke sikker på logistisk, hvordan det kunne gøres, fordi alle har så travlt,” siger exec producer David E. Kelley til TVLine. "Det kunne [bestemt] ikke gøres med det samme.

Er Big Little Lies annulleret?

På trods af sin popularitet blandt fans og kritikere er den potentielle tredje sæson stadig ikke bekræftet… Fans vil blive skuffede over at vide, at "Big Little Lies" sæson 3 ikke finder sted i nær fremtid. Det er måske ikke blevet aflyst officielt, men det er ikke muligt lige nu, ifølge serieskaber David E.

Er Big Little Lies komplet?

Big Little Lies er en amerikansk drama-tv-serie baseret på 2014-romanen af samme navn af Liane Moriarty. Skabt og skrevet af David E. Kelley, den havde premiere på HBO den 19. februar 2017 og afsluttet den 21. juli 2019, omfattende 14 afsnit og to sæsoner.

Vender Big Little Lies tilbage i 2020?

Showskaber David E. Kelley sagde " der er ingen plan" for endnu en sæson. Da Per Harper's Bazaar blev spurgt om planerne for en tredje sæson på Television Critics Associations presseturné i februar, sagde Kelly, at der "ikke var en sådan plan nu. "

Anbefalede: