Logo da.boatexistence.com

Hvem er booms i wentworth?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er booms i wentworth?
Hvem er booms i wentworth?

Video: Hvem er booms i wentworth?

Video: Hvem er booms i wentworth?
Video: SECRETS Mariska Hargitay Fans NEED To Know.. 2024, Kan
Anonim

Susan 'Boomer' Jenkins er en indsat i Wentworth Correctional Facility og en hovedperson i Foxtel-serien Wentworth. Hun er portrætteret af Katrina Milosevic. Hun blev introduceret i det første afsnit som Franky Doyles elskværdige ven og sidemand og er mest kendt for sin evne til at bash folk.

Får booms en baby i Wentworth?

4: Boomer bliver ikke gravid /// Med Boomer (Katrina Milosevic) i stand til at få fingrene i Maxines babyjuice, har der været en stor optakt til evt. På en måde afsløre, om hun faktisk er gravid eller ikke så meget, har Boomer endda gået fra ethvert "gryntende" arbejde, hvis hun er gravid.

Hvad sker der med højkonjunkturer i Wentworth?

Time in Wentworth

I sæson 5 vil Boomer blive sat i spidsen af indsatte Sonia Stevens for hendes 'Green wall'-projekt, og vil tage dette ansvar så alvorligt som muligt, idet hun ser den første chance i hendes liv for at indse noget positivt.

Hvad skete der med Doreen i Wentworth?

Doreen er en af få fanger, der får en lykkelig slutning. Doreen er løsladt på prøveløsladelse for at være sammen med sin søn Josh og partner Nash efter en mislykket plan om at flytte til Perth.

Hvorfor fik Boomer 7 år mere?

Den mandlige indsatte antyder, at hun bliver nødt til at udføre seksuelle tjenester for ham for at tjene stofferne. … Liz informerer guvernøren om opholdsstedet for de forsvundne stoffer, hvilket resulterer i, at Boomer bliver dømt til yderligere syv år i Wentworth når stofferne bliver opdaget i hendes celle

Anbefalede: