Logo da.boatexistence.com

Hvor vokser akelejer bedst?

Indholdsfortegnelse:

Hvor vokser akelejer bedst?
Hvor vokser akelejer bedst?

Video: Hvor vokser akelejer bedst?

Video: Hvor vokser akelejer bedst?
Video: Akeleje - Aquilegia Hvordan jeg samler frø fra dem. 2024, Kan
Anonim

Hvornår og hvor skal man plante Columbine Plant enten bare rod eller potteplanter i det tidlige forår eller efterår i veldrænet, ændret jord rig på organisk materiale. Akeleje foretrækker en plettet skyggeposition i varmere klimaer, men klarer sig godt i solrige positioner (såsom åbne enge eller alpine situationer) i køligere himmelstrøg.

Blomstrer aeleje hele sommeren?

Columbine, eller Aquilegia, er et spændende medlem af Ranunculaceae-familien med udsøgte kronblade, der giver den en flygtig kvalitet, som en kort glimtende kolibri. Det er en urteagtig flerårig plante, der blomstrer fra forår til sommer i USDA-hårdførhedszonerne 3 til 9.

Vokser akelejer igen hvert år?

Columbine Flowers: How To Grow Columbines. Akelejeplanten (Aquilegia) er en letdyrket staude, der byder på sæsonbestemt interesse gennem det meste af året.

Klarer Columbines sig godt i skygge?

Columbine (Aquilegia) er nogle af vores bedste vilde blomster til skygge- og halvskyggeområder i haven. De nyder en kompostberiget jord med moderat fugt. … Disse stauder er mest nyttige under træer i plettet skygge eller plantet langs den nordlige eller nordøstlige side af bygninger og vægge.

Kan Aquilegia lide sol eller skygge?

Som en af vores hjemmehørende planter er aquilegia vulgaris godt tilpasset de fleste af vores havejord og betingelser. De foretrækker en fugtig, veldrænet jord og er glade i sol eller plettet skygge.

Anbefalede: