Logo da.boatexistence.com

Hvem amari bailey far?

Indholdsfortegnelse:

Hvem amari bailey far?
Hvem amari bailey far?

Video: Hvem amari bailey far?

Video: Hvem amari bailey far?
Video: Amari Bailey Leads Sierra Canyon to 2-0 on the Season! 🔥 2024, Kan
Anonim

Kommer fra Los Angeles, Californien. Søn af Johanna Edelburg og Aaron Bailey; har tre ældre brødre, Aaron, Mike og Ashley, og tre yngre søstre, Savanna, Alana og Aaliyah. Far spillede fodbold i Louisville og for Indianapolis Colts.

Hvem er Amari Baileys far?

Nå, ikke alment kendt af verden, Amari Baileys far er ex-NFL-spiller Aaron Bailey Aaron Bailey spillede fem sæsoner i NFL, som alle var med Indianapolis Colts. Han var en receiver fra 1994-1998 og fik 1.040 yards og seks touchdowns på sin karriere.

Hvem er Amari Baileys forældre?

Bailey er søn af Johanna Leia og Aaron Bailey. Baileys far spillede fodbold på Louisville University og blev senere professionel for Indianapolis Colts. Hans mor Leia er i øjeblikket model, brandambassadør og iværksætter.

Er Amari Bailey i familie med Drake?

Drakes romantik med modellen Johanna Leia går stærkt, og han leger allerede stedfar til hendes søn Amari Bailey. High school basketballspilleren, som er en stjerne i Sierra Canyon i Los Angeles, viste en syg gave, Drake købte til ham. … Romancen er det første seriøse offentlige forhold for Drake.

Hvem er Johannas søn?

Johanna Leia's, søn Amari Bailey fik en "10"-kæde – 10 er Amaris trøjenummer sammen med Drakes signaturuglelogo. Bailey er klar til at være en stigende NBA-stjerne, da han har forpligtet sig til UCLA for at spille college-bold.

Anbefalede: