Logo da.boatexistence.com

Kunne en organisme være mr og vp positiv?

Indholdsfortegnelse:

Kunne en organisme være mr og vp positiv?
Kunne en organisme være mr og vp positiv?

Video: Kunne en organisme være mr og vp positiv?

Video: Kunne en organisme være mr og vp positiv?
Video: СТОП болезнь Альцгеймера! Исключите этот продукт. Кому не грозит заболеть деменцией 2024, Juli
Anonim

Er det muligt for en organisme at være både MR-positiv og VP-positiv? … Det er muligt, men usædvanligt, at en organisme er både MR-positiv og VP-positiv. Typisk bruger organismer et eller andet sæt veje til at generere enten et surt eller neutr alt slutprodukt fra glucosemetabolisme.

Kan en organisme være både MR- og VP-negativ?

ja en organisme kan være både MR- og VP-positiv. for eksempel stafylokokker. Kan en organisme være en fermentor og også være både MR- og V-P-negativ?

Kunne en organisme være en fermentor og også være både Mr og V-p negativ forklare?

Kunne en organisme være en fermentor og også være både MR- og V-P-negativ? Forklare. Ja, en vis gæring kan forekomme/producere overskydende neutrale produkter ud over acetonin, såsom alkohol (ETOH).

Kan en bakterie være en glucosefermentor og også være negativ for både MR og VP?

Kunne en organisme være en fermentor og også være både MR- og V-P-negativ? Ja, nogle gæringsanlæg kunne producere overskydende neutrale produkter, bortset fra acetone, såsom alkohol. …hvis en bakterie ikke kan bruge citrat, hvilket resultat vil så opstå i gæringsrøret?

Hvorfor er VP-test positive bakterier norm alt Mr negative?

Når VP-reagenserne tilsættes til MR-VP-bouillon, der er blevet podet med Escherichia coli, bliver mediet kobberfarvet. Dette er et negativt resultat for VP-testen.

Anbefalede: