Logo da.boatexistence.com

Ville en graviditetstest være positiv under en abort?

Indholdsfortegnelse:

Ville en graviditetstest være positiv under en abort?
Ville en graviditetstest være positiv under en abort?

Video: Ville en graviditetstest være positiv under en abort?

Video: Ville en graviditetstest være positiv under en abort?
Video: I had a miscarriage, then 4 positive pregnancy tests 6 weeks later. How far along could I be? 2024, Kan
Anonim

Hvis din test er positiv, kan din graviditet muligvis stadig være levedygtig. I dette tilfælde skal du tjekke med din læge for at finde ud af det med sikkerhed. En graviditetstest kan stadig være positiv kort efter en abort, fordi niveauet af graviditetshormon (hCG) ikke er faldet nok til at gøre en graviditetstest negativ.

Kan en graviditetstest fortælle dig, om du aborterede?

Den eneste gang et resultat af en graviditetstest hjemme kan tyde på abort, er hvis du har en graviditetstest viser et negativt resultat efter at have taget en tidligere graviditetstest, der var positiv. Dette kan være et tegn på en kemisk graviditet - en meget tidlig abort.

Hvordan bekræfter du en abort?

Diagnose

  1. Bækkeneksamen. Din sundhedsplejerske tjekker muligvis for at se, om din livmoderhals er begyndt at udvide sig.
  2. Ultralyd. Under en ultralyd vil din læge tjekke for et føt alt hjerteslag og afgøre, om embryoet udvikler sig, som det skal være. …
  3. Blodprøver. …
  4. Vævstest. …
  5. Kromosomale tests.

Hvor længe vil en graviditetstest være positiv efter en abort?

Forskerne rapporterede, at der var en reduktion på 35 til 50 procent i hCG-niveauer 2 dage efter, og en reduktion på 66 til 87 procent 7 dage efter, at graviditeten var forsvundet. Dette er et markant fald, men disse tal betyder stadig, at du kan teste positiv på en HPT i en uge til flere uger efter en abort

Hvor lang tid efter abort viser graviditetstesten negativ?

Det tager typisk fra én til ni uger, før hCG-niveauerne vender tilbage til nul efter en abort (eller en fødsel). Når niveauerne er nulstillet, indikerer dette, at kroppen har justeret sig til sin tilstand før graviditeten - og sandsynligvis er klar til, at undfangelsen kan finde sted igen.

Anbefalede: