Logo da.boatexistence.com

Var hayman i fortnite?

Indholdsfortegnelse:

Var hayman i fortnite?
Var hayman i fortnite?

Video: Var hayman i fortnite?

Video: Var hayman i fortnite?
Video: ЭКСТРЕМАЛЬНЫЕ ПРЯТКИ В ПРЕДМЕТАХ В ФОРТНАЙТЕ! МЕНЯ СПАЛИЛИ! 2024, Kan
Anonim

Fortnite Haymans beliggenhed forklaret The Hayman er placeret på den vestlige udkant af Frenzy Farm i E7. Hvis du har problemer med at finde den, så tag til floden syd for Frenzy Farm, og derfra burde du nemt kunne se Hayman.

Hvor er bureauerne i fortnite?

The Agency var et navngivet Point Of Interest i Battle Royale på Chapter 2 Sæson 2-kortet, placeret inde i koordinaterne D4, E4 og E5, i det direkte centrum af kort, øst for S alty Springs, syd for Risky Reels nordøst for Weeping Woods og sydvest for Frenzy Farm.

Hvor er bureauboksen i fortnite?

Vault 5 placering: Midas' hvælving er placeret ved Agency, som er kortets dødpunkt. Hvis du kommer ind fra den sydlige side af agenturet, skal du gå ned ad den første store gang til højre og fortsætte med at kigge til højre. Du vil se en kort trappe et niveau ned med hvælvingsdøren lige for enden.

Hvor er Hayman og fedtede grave?

The Agency er smæk bang i midten af kortet, og Hayman kan findes to the Northeast in Frenzy Farms Greasy Graves er beliggende i den nordøstlige del af Weeping Woods, så det er op til dig, om du vil starte der og arbejde dig henover kortet eller fordoble dig selv efter at have startet hos The Agency.

Hvor er Hayman i fortnite nu?

Fortnite Haymans placering forklaret

The Hayman er placeret på den vestlige udkant af Frenzy Farm i E7. Hvis du har problemer med at finde den, så tag til floden syd for Frenzy Farm, og derfra burde du nemt kunne se Hayman.

Anbefalede: