Logo da.boatexistence.com

Vandt clyde drexler et mesterskab?

Indholdsfortegnelse:

Vandt clyde drexler et mesterskab?
Vandt clyde drexler et mesterskab?

Video: Vandt clyde drexler et mesterskab?

Video: Vandt clyde drexler et mesterskab?
Video: Cat Clyde - Nothin (Townes Van Zandt Cover) 2024, Kan
Anonim

Clyde Austin Drexler er en tidligere amerikansk professionel basketballspiller, der er kommissær for Big3 3-on-3 basketballligaen.

Har Clyde Drexler en ring?

En flerårig All-Star og medlem af det amerikanske olympiske drømmehold i 1992, Drexler førte to gange Blazers til finalen. Det var dog først, da han sluttede sig til Houston Rockets midtvejs i sin 12. kampagne, at han endelig fik en mesterskabsring.

Hvor mange finaler gik Clyde Drexler til?

I 12 sæsoner med Portland var Drexler otte gange All Star og førte Trailblazers til NBA-finalerne i 1990 og 1992. Efter at være blevet byttet til Houston i 1995, blev Drexler genforenet med college-holdkammeraten Hakeem Olajuwon, og hjalp med at føre Rockets til franchisens andet NBA-mesterskab.

Hvem vandt NBA-finalerne i 1995?

NBA-slutspillet i 1995 var eftersæson-turneringen i National Basketball Associations sæson 1994-95. Turneringen sluttede med, at Western Conference-mesteren Houston Rockets besejrede Eastern Conference-mesteren Orlando Magic 4 til 0 i NBA-finalerne..

Vandt Clyde Drexler en MVP?

I sæsonen 1990– 1991 førte Drexler Portland til en franchise-bedste rekord på 63–19. Stærkt favoriseret til at vinde Vesten, Los Angeles Lakers forstyrrede Trail Blazers ved at vinde Western Conference Finals. I sæsonen 1991-92 kom han på All-NBA First Team og sluttede på andenpladsen efter Michael Jordan i MVP-afstemningen.

Anbefalede: