Logo da.boatexistence.com

Er hoselink-produkter lavet i Australien?

Indholdsfortegnelse:

Er hoselink-produkter lavet i Australien?
Er hoselink-produkter lavet i Australien?

Video: Er hoselink-produkter lavet i Australien?

Video: Er hoselink-produkter lavet i Australien?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Kan
Anonim

Hoselink er en 100 % australsk ejet og familiedrevet virksomhed. Vores produkter er fremstillet på forskellige steder, herunder, men ikke begrænset til Australien (gødning), Kina og Taiwan.

Hvor er Hoselink baseret?

Australiens førende online-haveudstyrsfirma

Fra gødning til bilrengøringsshampooer, til havelamper, sekatører, skæremaskiner og beskærere, Hoselink har et pålideligt produkt, der passer til ethvert havebehov. Baseret i Sydney sælger vi direkte til kunder over hele Australien.

Hvem ejer Hoselink?

Tim Kierath Tim er CEO og grundlægger af Hoselink. Tim var oprindeligt fra en regnskabsmæssig baggrund og var aldrig bestemt til at blive i erhvervslivet. Tim var involveret i forskellige iværksætterprojekter indtil 1998, hvor han fandt på ideen om højkvalitets no-burst slangefittings.

Sælger Bunnings Hoselink?

Q. Hvor kan jeg købe Hoselink-produkter? … Hoselink-produkter kan kun købes direkte hos os, og for at gøre det nemt leverer vi i hele Australien med gratis levering på ordrer over $30. Du finder ikke Hoselink-produkter i butikker som Bunnings, Mitre-10 eller andre forhandlere.

Er Hoselink noget godt?

Kvalitet. Der er en god grund til, at de fleste giver Hoselink-slangevindere 5/5 stjernebedømmelser og siger, at det er det eneste slangemærke, de vil købe - kvalitet! Disse slanger gør, hvad de siger, er pålidelige og nemme at bruge. Det er mere end 18 måneder siden, vi købte vores, og jeg er blevet medlem af gruppen af glade kunder.

Anbefalede: