Logo da.boatexistence.com

Hvad bruges hexobarbitalnatrium til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges hexobarbitalnatrium til?
Hvad bruges hexobarbitalnatrium til?

Video: Hvad bruges hexobarbitalnatrium til?

Video: Hvad bruges hexobarbitalnatrium til?
Video: 10 ting du ikke vidste hvad bruges til! 2024, Kan
Anonim

Hexobarbital er et barbituratderivat med hypnotisk og beroligende virkning. Det blev efterfølgende brugt i 1940'erne og 1950'erne som anæstesi til operation.

Hvad er Hexobarbital?

Hexobarbital er et medlem af klassen af barbiturater, der er barbitursyre substitueret ved N-1 med methyl og ved C-5 med methyl- og cyclohex-1-enylgrupper. Det stammer fra en barbitursyre. ChEBI. Et barbiturat, der er effektivt som et hypnotisk og beroligende middel.

Hvad er hexobarbital hypnose?

: a barbiturat C12H16N2O 3 bruges som et beroligende og hypnotisk middel og i form af dets opløselige natriums alt som et intravenøst anæstetikum af kort varighed.

Hvad er hexobarbital sovetid?

Varigheden af hexobarbital sovetid, 2–24 timer efter BDL, var cirka dobbelt så stor som for falske kontroller. Intet signifikant fald i aktiviteten af mikrosomal aminopyrin-demethylase, anilinhydroxylase, hexobarbitaloxidase eller mængden af cytokrom P-450 blev påvist i denne periode.

Hvad er Evipan Natrium?

Hexobarbital eller hexobarbiton, der sælges både i syre- og natriums altformer som Citopan, Evipan og Tobinal, er et barbituratderivat med hypnotisk og beroligende virkning.

Anbefalede: