Logo da.boatexistence.com

Kan jeg betale mohela med kreditkort?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg betale mohela med kreditkort?
Kan jeg betale mohela med kreditkort?

Video: Kan jeg betale mohela med kreditkort?

Video: Kan jeg betale mohela med kreditkort?
Video: 1.Cuz x Greekazo - FÖRSENT (OFFICIAL MUSIC VIDEO) 2024, Kan
Anonim

Men desværre, den føderale låneudbyder Nelnet tillader ikke låntagere at betale studielån med et kreditkort. … Låneserviceudbydere som Nelnet, MOHELA, Great Lakes og FedLoan Servicing kræver, at låntagere betaler via deres check- eller opsparingskonto.

Kan du betale et studielån med et kreditkort?

Du kan typisk ikke betale studielån med et kreditkort direkte til din studielånsudbyder eller långiver. Det er dog muligt at bruge en tredjeparts betalingstjeneste eller en kreditgrænse til at betale studielån, f.eks. ved at overføre dem til et kort med en ÅOP-periode på 0 % eller ved at tage et kontant forskud.

Accepterer FedLoan kredit?

Teknisk set U. S. Treasury Department tillader ikke, at studielånsserviceudbydere-virksomheder som Nelnet, Inc., Navient eller FedLoan Servicing accepterer disse betalinger. … En anden mulighed er at lave et kontant forskud på dit kreditkort og derefter bruge disse penge til at betale af på dit studielån.

Er mit Mohela-lån et føder alt lån?

Missouri Higher Education Loan Authority (MOHELA) er en af en håndfuld føderale studielånsudbydere, der administrerer den føderale studielånsportefølje på 1,59 billioner USD. MOHELAs nuværende rolle er fortsat relativt lille. Men det bliver snart en af de største låneserviceaktører.

Har Mohela en henstandsperiode?

Når du er tilmeldt mindre end halv tid på din skole, vil du indtaste din seks-måneders henstandsperiode (for subsidierede og ikke-subsidierede direkte lån), når du skal forberede dig på at starte foretager betalinger.

Anbefalede: