Logo da.boatexistence.com

Var wormsloe en plantage?

Indholdsfortegnelse:

Var wormsloe en plantage?
Var wormsloe en plantage?

Video: Var wormsloe en plantage?

Video: Var wormsloe en plantage?
Video: Государственный парк острова Медового месяца. Экскурсия по пляжу Данедин. Флорида. 2020. 4K 2024, Kan
Anonim

Den ældste af Georgias tidevandsejendomme, Wormsloe, har været i hænderne på den samme familie siden midten af 1730'erne. Påstået og udviklet af grundlæggeren af Georgia-kolonisten Noble Jones, Wormsloe har successivt tjent som en militær højborg, plantage, landbolig, gård, turistattraktion og historisk sted..

Har Wormsloe Plantation slaver?

Det menes, at så mange som 1500 slaver arbejdede på Wormsloe til enhver tid. De arbejdede på markerne og boede tæt på marsken i kanten af plantagen. De fleste slaveboliger blev demonteret af Jones-familien i begyndelsen af det 20. århundrede.

Var Wormsloe Plantation i Forrest Gump?

Wormsloe (også kendt som Wormsloe Plantation) på Isle of Hope, betragtes bredt som et af de smukkeste historiske vartegn i Savannah. … “Forrest Gump” er måske ikke blevet skudt på Wormsloe, men en anden ikonisk produktion var.

Hvilke film blev optaget på Wormsloe Plantation?

Men en masse andre berømte film havde optaget en scene på Wormsloe Historic Site. Nogle af filmene er Roots, Gator, The Last Song, The General's Daughter og Savannah.

Blev den sidste sang filmet på Wormsloe Plantation?

Ronnie bliver sendt ned for at bo hos sin fraseparerede far til sommer, hvor hun møder Will, som lærer hende om strandliv og kærlighed. Bemærkelsesværdige scener blev optaget på The Georgia Aquarium og Wormsloe Plantation. Filmet i: Atlanta, Savannah og Tybee Island, Georgia.

Anbefalede: