Logo da.boatexistence.com

Er pæoner stadig i sæson?

Indholdsfortegnelse:

Er pæoner stadig i sæson?
Er pæoner stadig i sæson?

Video: Er pæoner stadig i sæson?

Video: Er pæoner stadig i sæson?
Video: 7 Peony Care Tips 2024, April
Anonim

Med højsæsonen for pæoner begynder i det tidlige forår og strækker sig til slutningen af juni, er der ingen mangel på smukke bryllupsblomster til din brudebuket. … Med de bløde blomster, der fås i hvid, creme, gul og forskellige nuancer af pink og rød, er pæoner den perfekte tilføjelse til alle brudebuketter.

Er pæoner tilgængelige nu?

Fra slut oktober til december hvert år Pæoner er tilgængelige fra Fig & Bloom. … De vokser bedst i kolde vintre, og i varmere klimaer blomstrer pæoner ofte ikke.

Hvor længe er pæoner i sæsonen?

Pæoner blomstrer i det sene forår - forsommeren, starter i april og gennem månederne maj og juni. Desværre blomstrer pæoner i en relativt kort periode, cirka 7-10 dage.

Er det muligt at få pæoner uden for sæsonen?

Den eneste reelle ulempe, når du er på udkig efter en smuk pæonbuketlevering, er blomstens relativt korte sæson. Selvom det helt sikkert er muligt at få disse blomster uden for pæonsæsonen, skal du vide, hvor du skal lede. Ellers kan du miste en masse penge for at få dine foretrukne blomster.

Er pæoner sæsonbestemt?

Pæoner blomstrer fra sent forår til tidlig sommer, afhængigt af din placering og den sort af pæon, du dyrker. Mange planteskoler tilbyder tidlige, mellemsæson og sent blomstrende sorter, hvilket gør det muligt for dig at strække pæonsæsonen ud over mange uger og nyde de dejlige blomster så længe som muligt!

Anbefalede: