Logo da.boatexistence.com

Hvorfor fungere i oktav?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor fungere i oktav?
Hvorfor fungere i oktav?

Video: Hvorfor fungere i oktav?

Video: Hvorfor fungere i oktav?
Video: КРАСАВИЦА В ШОКЕ ! ДИМАШ ИСПОЛНИЛ МЕЧТУ ДЕВУШКИ И СПЕЛ С НЕЙ ДУЭТОМ / ДУДАРАЙ 2024, Kan
Anonim

Funktioner deler den samme pulje af navne som variabler. Funktionslegemet består af oktavsætninger. Det er den vigtigste del af definitionen, fordi den siger, hvad funktionen faktisk skal gøre … Når funktionen kaldes, bruges argumentnavnene til at holde de argumentværdier, der er givet i kaldet.

Hvordan kan en funktion returnere en værdi i oktav?

11.7 Retur fra en funktion

I modsætning til return-sætningen i C, kan Octaves return-sætning ikke bruges til at returnere en værdi fra en funktion. I stedet skal du tildele værdier til listen over returvariabler, der er en del af funktionssætningen.

Hvad er oktavsyntaks?

Octave er et interaktivt programmeringssprog specielt velegnet til vektoriserbare numeriske beregninger. Det giver en grænseflade på højt niveau til mange standardbiblioteker for numerisk matematik, f.eks. LAPACK eller BLAS. Syntaksen for Octave ligner den for Matlab Et Octave-program kører norm alt uændret på Matlab.

Hvad er Nargin i oktav?

: nargin: nargin (fcn) Rapportér antallet af input-argumenter til en funktion. Kaldet inde fra en funktion, returner antallet af argumenter, der er sendt til funktionen. På øverste niveau skal du returnere antallet af kommandolinjeargumenter, der er sendt til Octave.

Hvad virker Nargin-søgeordet?

Hvad virker nargin-søgeordet? Forklaring: Nargin-kommandoen tager en værdi, der er lig med antallet af input, der er givet til funktionen. 2.

Anbefalede: