Logo da.boatexistence.com

Fik Maigret et barn?

Indholdsfortegnelse:

Fik Maigret et barn?
Fik Maigret et barn?

Video: Fik Maigret et barn?

Video: Fik Maigret et barn?
Video: Мало кто знает этот секрет! 2024, Kan
Anonim

Parret har ingen børn, selvom der var en datter, der døde som barn, til deres sorg. Når Maigrets får en sjælden aften sammen, nyder de at gå eller gå i biografen. Maigret læser af og til Dumas pères romaner, men aldrig krimier.

Hvor gammel er Maigret?

Maigret er den 26-årige sekretær for superintendent Le Bret på Saint-Georges-stationen i Paris. Simenon var på det tidspunkt på højden af sine kræfter som romanforfatter, og skildringen af detektiven er nu mere nuanceret.

Hvornår blev Maigret født?

Early Life. Jules Maigret blev født i 1877 i det centrale Frankrig, ikke langt fra Moulins, som den eneste søn af en bonde og hans kone.

Hvem var den bedste Maigret?

Treoghalvtreds film blev lavet af Simenons arbejde i hans levetid, og det tæller ikke fjernsyns-tilpasningerne med. Selvfølgelig var det Maigrets, der oftest blev tilpasset til film og TV. (ITV-serien fra 1990'erne, med Michael Gambon som Maigret, er den bedste.)

Hvilken Maigret skal jeg læse først?

1. Pietr letteren: Som altid er det min faste overbevisning, at den første roman i en serie altid er det bedste sted at starte, og Pietr letteren er en virkelig stærk bog, der byder på en lokkende kig ind i Maigrets Paris og ondskaben, der lurer indeni.

Anbefalede: