Logo da.boatexistence.com

Kunne peggy carter være tony starks mor?

Indholdsfortegnelse:

Kunne peggy carter være tony starks mor?
Kunne peggy carter være tony starks mor?

Video: Kunne peggy carter være tony starks mor?

Video: Kunne peggy carter være tony starks mor?
Video: Peggy Carter, Howard Stark and Hank Pym discuss about the Pym Particle | Ant-Man 2024, Kan
Anonim

Uanset hvad er tanken om, at Peggy Carter kunne være Tony Starks mor, fascinerende og ville tilføje endnu et forbløffende twist til MCU'en. Det er dog ikke kanon, og det er meget usandsynligt.

Er Peggys datter Captain America's Daughter?

Forfatterne af Avengers: Endgame siger, at det var deres hensigt, at Captain America skulle være far til Peggy Carters børn i MCU. … Captain America er far til Peggy Carters børn i Marvel Cinematic Universe ifølge Avengers: Endgame-forfatterne Christopher Markus og Stephen McFeely.

Mødte Tony Stark nogensinde Peggy Carter?

Selv om MCU aldrig bekræftede det, har Peggy Carter sandsynligvis mødt Tony Stark mindst én gang, og hun ville helt sikkert kende til ham. Tony Stark blev født i 1970, da Peggy var omkring 50 år gammel. På det tidspunkt, hvor han blev født, arbejdede Peggy på samme facilitet som Tonys far, og de havde kendt hinanden siden 1940'erne.

Kan Howard Stark lide Peggy Carter?

Peggy & Howard Don't Get Together in the Comics Men Peggy har ikke en enorm indflydelse på Steve eller Captain America-myten, som hun gør i filmene. Det er hendes niece Sharon Carter, der spiller en stor rolle og er en splittende figur blandt fans. Peggy og Howard er ikke nære venner eller romantiske partnere i tegneserierne.

Er Peggy Carter mor til Tony Stark?

Siden Tony Stark blev født i 1970, ville Peggy have været næsten 50 år gammel, da hun havde født ham. … så ved vi også, at Peggy ikke var gravid på det tidspunkt, hvorimod Howards kone var, hvilket gjorde det klart, at Maria Stark var Tonys mor, ikke Peggy.

Anbefalede: