Logo da.boatexistence.com

Hvad er en ulåst mobiltelefon?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en ulåst mobiltelefon?
Hvad er en ulåst mobiltelefon?

Video: Hvad er en ulåst mobiltelefon?

Video: Hvad er en ulåst mobiltelefon?
Video: Sådan kan du se om din telefon bliver overvåget 2024, Kan
Anonim

En ulåst telefon er en telefon, der ikke er knyttet til nogen specifik operatør, mens en universel telefon ikke er bundet til noget specifikt netværk. I mange tilfælde er telefoner både ulåste og universelle. … En universel telefon kan bruges på et hvilket som helst af disse netværk. I årevis var ulåste telefoner næsten udelukkende GSM.

Er det værd at købe en ulåst telefon?

NPD fandt ud af, at 35 % af ulåste telefoner kørte med iOS, mod 65 % for Googles Android … Fordelene ved ulåste telefoner rækker ud over et bredere udvalg og billigere valg. De frigør dig også til at skifte operatør efter behag - og købe billig forudbet alt service til internationale rejser i stedet for at betale dyrere roaminggebyrer.

Hvad er forskellen mellem låste og ulåste telefoner?

Dybest set er låste telefoner telefoner, der kun fungerer med et bestemt teleselskab. … For eksempel vil en ulåst telefon fungere med enten et T-Mobile, Sprint eller Verizon SIM-kort. Ulåste telefoner er simpelthen ikke forankret, bundet eller knyttet til nogen udbyder.

Hvad betyder ulåst mobiltelefon?

(1) En mobiltelefon, der fungerer på et hvilket som helst mobilselskabs netværk, der understøtter den samme luftgrænseflade (GSM eller CDMA) og frekvensbånd indbygget i enheden. Se SIM-kort, SIM-lås, jailbreaking og Android-rooting. (2) En mobiltelefon, der ikke er beskyttet med adgangskode.

Kan du sætte et hvilket som helst SIM-kort i en ulåst telefon?

Du kan ofte skifte dit SIM-kort til en anden telefon, forudsat at telefonen er låst op (hvilket betyder, at den ikke er knyttet til en bestemt udbyder eller enhed) og den nye telefon vil acceptere SIM-kortet. Alt du skal gøre er at fjerne SIM-kortet fra den telefon, det er i i øjeblikket, og derefter placere det i den nye ulåste telefon.

Anbefalede: