Logo da.boatexistence.com

Hvorfor samles som en kirke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor samles som en kirke?
Hvorfor samles som en kirke?

Video: Hvorfor samles som en kirke?

Video: Hvorfor samles som en kirke?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Kan
Anonim

Kirkens fysiske samling er et glad og synligt udtryk for dens åndelige natur: De troende er Guds kaldede folk, forenet ved troen på Jesus Kristus som Frelser. … Kirkesamlinger er et væsentligt nådemiddel, hvorved troende tilbeder og er rustet til at leve som Guds vidnefolk i verden

Hvorfor er det vigtigt at samles?

Det er ikke kun sjovt at samles, men det plejer også vores vigtigste relationer og fremmer en følelse af tilhørsforhold og fællesskab. Et enkelt måltid delt med venner eller familie kan få dig til at føle dig utrolig inspireret, forynget og forbundet.

Hvorfor samles vi?

Gathings forbruger vores dage og hjælper med at bestemme, hvilken slags verden vi lever i, både i vores intime og offentlige områder. At samles – den bevidste sammenbringelse af mennesker af en grund – former måden, vi tænker, føler og giver mening om vores verden på.

Hvorfor mødes vi i kirken?

Vi samles som et folk for at legemliggøre og møde Guds nærvær Guds lovede tilstedeværelse blandt sit folk gennemsyrer Skriften fra start til slut – fuldendt i Jesus Kristus og hans iboende Ånd. Kirken, Guds eget folk er blevet hans tempel – mødestedet for Guds nærvær i verden.

Hvad er et møde i kirken?

Sidste- dages hellige mødes for at tilbede, opbygge hinanden og undervise i og lære evangeliet (se Alma 6:6; Moroni 6:5-6). Arbejdet med frelse og ophøjelse kan planlægges i et møde, men det udføres oftest uden for mødet. …

Anbefalede: