Er sergent major Morris en rund karakter?

Indholdsfortegnelse:

Er sergent major Morris en rund karakter?
Er sergent major Morris en rund karakter?

Video: Er sergent major Morris en rund karakter?

Video: Er sergent major Morris en rund karakter?
Video: SKINWALKER RANCH - Интервью Брайанта (Дракона) Арнольда в 4 сезоне 2024, Oktober
Anonim

Hvilken rolle spiller Sergent Major Morris i historien? Mystisk ven af de hvide, der modvilligt giver dem Abens pote og fortæller eksotiske historier. Kort beskrivelse af oversergent Morris. Rund - stille og reserveret, interessant, forsigtig, erfaren, mystisk (se diagram).

Hvilken type karakter er sergent-major Morris?

En ven af de hvide. En mystisk og muligvis uhyggelig skikkelse, sergent-major Morris nyder at tale om sine eventyr i udlandet og viser de hvide sin abepote, på trods af hans erklærede forbehold. En sløv og verdenstræt mand fraråder hr.

Er sergent-major Morris en statisk eller dynamisk karakter?

Deres søn, Herbert, er på den anden side en statisk karakter. Han ændrer sig ikke, selvom hans karakter er meget vigtig for plottet. sergent Major Morris er også en flad karakter.

Er sergent-major Morris en major eller bi karakter?

sergent-major Morris er kun til stede i den første scene, og hans eneste formål er at introducere abens pote. Herbert dør tidligt i historien. I novellen "The Monkey's Paw" er Mr. White hovedpersonen, hvilket gør ham til en hovedperson.

Hvem er sergent-major Morris i abens pote?

Morris er manden, der introducerer de hvide til abens pote Hvis vi tror, at poten er ansvarlig for Herberts død, så virker Morris som en skurk for at sælge en pote, han ved har onde kræfter. Hvis vi ikke tror på poten, så virker han som en fuld mand, der harmløst fortæller lange historier.

Anbefalede: