Logo da.boatexistence.com

Hvor vokser fyrretræer?

Indholdsfortegnelse:

Hvor vokser fyrretræer?
Hvor vokser fyrretræer?

Video: Hvor vokser fyrretræer?

Video: Hvor vokser fyrretræer?
Video: Growing a Pine Tree from Seed - 0 to 1 year old 2024, Kan
Anonim

Skruefyr vokser i et langsomt til moderat tempo og kan blive 20 til 30 fod høje. De kan tage mange slags lys – fra fuld sol til halvskygge. Disse træer er tropiske og har brug for de varme temperaturer i zone 10 I zone 9B kan du dog plante en i en beholder, som terrassen kan bringe indenfor i koldere vejr.

Hvor findes skruefyr?

pandanus, (slægten Pandanus), også kaldet skruefyr, en hvilken som helst af omkring 600 tropiske arter af træer og buske fra den gamle verden fra familien skruefyr (Pandanaceae). De vokser langs kyster og på sumpede steder og i skove i tropiske og subtropiske områder, især i Asien, Afrika og Oceanien

Hvor skal fyrretræer plantes?

Fyrretræer er sollysvenlige planter og vokser godt i rig, fugtig jord, der dræner frit. Så hvis du er usikker på korrekt dræning og hvor dybt det skal plantes, kan du grave et 11 tommer hul og sørge for, at det er fyldt med vand.

Hvordan planter du fyrreskruer?

Skruefyren formerer sig fra sine skud, som kan klippes af om foråret og genplantes i et rodmedium som perlit eller en blanding af tørvemos og sand. Sørg for at holde de nye skud varme og fugtige: Dæk dem med plastik og lad dem stå i et par uger, og sørg for at dugge dem regelmæssigt.

Hvor hurtigt vokser fyrretræer?

Screw-Pine er i stand til at nå 60 fod i højden, men ses norm alt ikke over 25 fod i USDA hårdførhedszone 10 og 11 med en spredning på 15 fod. Væksthastigheden er langsom til moderat, afhængigt af befrugtning og vandingsplaner, og Screw-Pine er meget populær til brug som prøve- eller containerplantning.

Anbefalede: