Logo da.boatexistence.com

Hvor hurtigt vokser pinyon fyrretræer?

Indholdsfortegnelse:

Hvor hurtigt vokser pinyon fyrretræer?
Hvor hurtigt vokser pinyon fyrretræer?

Video: Hvor hurtigt vokser pinyon fyrretræer?

Video: Hvor hurtigt vokser pinyon fyrretræer?
Video: How Fast Do Pine Trees Grow? 2024, Juli
Anonim

Dette træ vokser langsomt, med højdestigninger på mindre end 12 om året.

Hvor lang tid tager det for et pinontræ at vokse?

Pinyonfyren er ikke et hurtigtvoksende træ. Den vokser langsomt og støt og udvikler en krone næsten lige så bred som træet er højt. Efter omkring 60 års vækst, kan træet være 6 eller 7 fod (2 m.)

Hvor stort bliver et pinyon-fyrtræ?

Pinyonfyren modnes til 10-20 fod høj og bred om ti år og udvikler en flad, afrundet krone. Det er et stedsegrønt træ, hvilket betyder, at dets blade (nåle) forbliver grønne hele året rundt. De stive, mørkegrønne nåle er 3/4 - 1 1/2 tommer lange. Pinyon Pines har norm alt nåle grupperet i to.

Hvor lang tid tager det for et fyrretræ at vokse 1 fod?

I gennemsnit vokser fyrretræer generelt fra mindre end én fod til over to fod om året. Der er tre forskellige væksthastighedsgrupper, som et fyrretræ kan klassificeres i, langsomtvoksende fyrretræer, middelhurtigtvoksende fyrretræer og hurtigtvoksende fyrretræer.

Hvor lang tid tager et fyrretræ at vokse til fuld modenhed?

Så afhængigt af træet kan det tage 10-20 år for en, der vokser i et solrigt område, at nå modenhed eller 30-40 år i kulde. For os i Dallas vokser de fleste af vores store træarter til mellem 35-80 fod i højden, og vores subtropiske klima betyder, at de vil vokse i den hurtigere ende af spektret.

Anbefalede: