Logo da.boatexistence.com

Hvornår finder jetsons sted?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår finder jetsons sted?
Hvornår finder jetsons sted?

Video: Hvornår finder jetsons sted?

Video: Hvornår finder jetsons sted?
Video: How to know if your Hoverboard is charging. (Problem Fix) 2024, Kan
Anonim

Den futuristiske serie, der først blev produceret af Hanna-Barbera i 1962, fandt sted i 2062, præcis 50 år fra i dag. 2012 er halvvejs, så vi har stadig lidt tid, før vi alle kører rundt i flyvende biler.

Fand The Jetsons sted i 2020?

Selvom "The Jetsons" aldrig specificerede præcist, hvilket år i fremtiden showet fandt sted, sagde origin alt pressemateriale, at det udspillede sig i 2062-et århundrede i fremtiden. Det var netværkets første show, der blev sendt i farver, selvom kun seere i nogle få byer faktisk kunne se det i farver.

Hvilket år skal The Jetsons spilles i?

The Jetsons er en middelklassefamilie på fire – Jane, George og deres to børn, Elroy og Judy – som bor i en rumby kaldet Orbit City i året 2062.

Gik Jetsons nogensinde til Jorden?

Vi ser, hvad der er på overfladen i The Jetsons. En af de mest almindelige misforståelser om The Jetsons er, at tegnefilmen never viser jorden under Orbit City. Familien Jetson bor i Skypad Apartments. George arbejder hos Spacely Space Sprockets.

Hvor gammel er hr. Jetson?

George Joesph Jetson (f. 31. juli 2022) er en fiktiv karakter og den 40-årige far til Jetson-familien i 2062. Han er ægtemanden af Jane Jetson og far til teenagedatteren Judy og sønnen Elroy i folkeskolealderen.

Anbefalede: