Logo da.boatexistence.com

Test cscs-kort online?

Indholdsfortegnelse:

Test cscs-kort online?
Test cscs-kort online?

Video: Test cscs-kort online?

Video: Test cscs-kort online?
Video: Свидание в 16 vs 26 лет 😨😳 2024, Kan
Anonim

Bestilling af en CSCS-test er ligetil, og kan gøres online eller via telefon. Du bør være i stand til at få en tid til din test på det CSCS testcenter efter eget valg inden for to uger.

Kan du tage CSCS-test online derhjemme?

Udført online derhjemme, er kursustesten multiple choice med en bestået karakter på 36/45. GRATIS omprøve inkluderet. Der kræves 3 - 5 dages varsel for at deltage i denne prøve.

Hvordan får jeg mit CSCS-kort hurtigt?

Den hurtigste og billigste måde at ansøge om et CSCS-kort på er at ringe til CSCS-kontaktcenteret på 0344 994 4777 De fleste kort, der bestilles over telefonen, bliver afsendt næste gang dag. Alternativt er en postansøgningstjeneste også tilgængelig, og du kan downloade en ansøgningsformular fra CSCS-webstedet.

Hvor meget koster en CSCS-test 2021?

Hvor meget koster et CSCS-kort? Uanset hvilket CSCS-kort du ansøger om, er der en fast pris på 36 £. Ud over disse omkostninger skal du også betale for CITB He alth, Safety and Environment Test (almindeligvis kendt som CSCS Test), som er et krav for alle CSCS-kortene. Denne test koster £21

Bliver CSCS-kortet skrottet?

Construction Skills Certification Scheme (CSCS) har bekræftet, at det vil udfase Grandfather Rights-ordningen fra 2020 og afskaffe den fuldstændigt fra 2024 … De uden kvalifikationer vil blive forpligtet til at tilmeld dig den relevante kvalifikation til deres erhverv, inden deres kort udløber i 2024.

Anbefalede: