Logo da.boatexistence.com

Hvis overskæg er falsk i gravsten?

Indholdsfortegnelse:

Hvis overskæg er falsk i gravsten?
Hvis overskæg er falsk i gravsten?

Video: Hvis overskæg er falsk i gravsten?

Video: Hvis overskæg er falsk i gravsten?
Video: Halil Cibran / Kırık Kanatlar (Sesli Kitap-Tek Parça) 2024, Kan
Anonim

Ifølge et interview med Michael Biehn blev alle i castet bedt om at vokse deres overskæg ud, men Jon Tenney nægtede, og bemærkede, at han filmede en anden rolle kort før dette produktion pakket ind. Derfor er han den eneste med en falsk 'stache.

Er Kurt Russells overskæg i Tombstone ægte?

"Overskægget … det er ligesom sin egen karakter i filmen," sagde DAGENS Savannah Guthrie mandag, mens han t alte med Russell. "Så sandt," sagde skuespilleren, som bemærkede, at den super 'stache var ægte og tog "ca. fire måneder" at vokse. "Det er et overskæg, der bærer en mand," tilføjede han.

Hvem havde det bedste overskæg i Tombstone?

Kurt Russells potente overskæg i "Tombstone", som blev endnu mere formidabel i "The Hateful Eight", den robuste skægstubbe af Clint Eastwood og Franco Nero i "Dollars" henholdsvis trilogien og "Django", Jeff Bridges' snavsede, enøjede sherif i "True Grit" og endda Leos beskidte, pjuskede, noget pletvis …

Hvorfor er Val Kilmer så bleg i Tombstone?

Val Kilmer's Holliday er mindre og umiskendeligt sygelig. Han har en vampyrbleghed og hoster konstant, snubler og sveder. Han er ved at dø af tuberkulose, men han er stadig den hurtigste pistol i vesten. Ligesom Doc Holliday er jeg svækket og invalideret af langvarig sygdom.

Hvilken slags overskæg havde Wyatt Earp?

THE HUNGARIAN MOSTACHE Alle dine gamle legender fra det vilde vesten, inklusive Wyatt Earp og Seth Bullock, bar ungarske overskæg. De var nok ikke kendt som ungarske overskæg på det tidspunkt.

Anbefalede: