Logo da.boatexistence.com

Tillader militæret overskæg?

Indholdsfortegnelse:

Tillader militæret overskæg?
Tillader militæret overskæg?

Video: Tillader militæret overskæg?

Video: Tillader militæret overskæg?
Video: ПОРТРЕТ МУЖЧИНЫ ПОШАГОВО! УРОК - 3 СУХАЯ КИСТЬ 2024, Kan
Anonim

Militært personale må kun dyrke skæg eller overskæg i perioder, hvor de er ude af uniform Skægget skal være "korrekt trimmet", og der er anført bestemmelser om evt. militærmyndighedernes forbud mod skæg for at sikre kompatibilitet med bestemt udstyr.

Kan du have overskæg i hærens grundtræning?

Overskæg er tilladt; hvis de bæres, vil mænd holde overskæg pænt trimmet, tilspidset og ryddeligt. Overskæg vil ikke fremvise et afskåret eller busket udseende, og ingen del af overskægget vil dække overlæbelinjen eller strække sig sidelæns ud over en lodret linje trukket opad fra mundvigene.

Hvad er et militæroverskæg?

Hvis der er en overskægsstil, der har gjort mere for ansigtshårentusiaster end nogen anden, er det Military Moustache. Tænk på det som generalguvernøren for overskæg … En "officiel" politibetjent Stache eller Military Mustache bør ikke strække sig mere end en kvart tomme ud over mundvigene.

Er et overskæg uprofessionelt?

Er et overskæg uprofessionelt? Det er sikkert fint. Det er en ret konservativ stil med ansigtshår, og det er tydeligt, at han plejer sig selv, ellers ville han have et skrabet skæg. … Hvis han er en mesterchef i flåden eller en politimand, så kunne han sandsynligvis slippe af sted med et overskæg.

Er overskæg tilladt i bootcamp?

Et marineoverskæg er tilladt efter rekrutteringstræning. Resten af ansigtet skal være glatbarberet dagligt. Overskægget er kun tilladt, når det er pænt trimmet og skal være indeholdt i lodrette linjer fra mundvigene til randområdet på overlæben.

Anbefalede: