Logo da.boatexistence.com

Skal dit slips matche dit revers?

Indholdsfortegnelse:

Skal dit slips matche dit revers?
Skal dit slips matche dit revers?

Video: Skal dit slips matche dit revers?

Video: Skal dit slips matche dit revers?
Video: 15 min FULL BODY WORKOUT | At Home Pilates (No Equipment) 2024, Kan
Anonim

Men som vores nabolags orakel ville sige: "Er der ikke nogen, der har tid til det!" Her er en simpel regel, der er nem at huske: Samn det bredeste punkt på dit slips til det bredeste punkt på dit jakkesæts revers … Du skal bare ikke begynde at lede efter jakkesæt med 1,00″ revers, der matcher din uber-slankt slips.

Skal dit slips matche dit jakkesæt eller skjorte?

Reglerne for at matche slips til jakkesæt

Husk altid denne henvisning: Match dit slips til dit tøj, ikke dit tøj til dit slips. Der er to slags farver i ethvert ensemble, kernefarven og accentfarver. Med et jakkesæt er kernefarven norm alt jakkesættet.

Skal slips have samme farve som skjorten?

For et klassisk, konservativt look bør du altid vælge et slips, der har en mørkere farve end din skjorte. Så du kan bære et slips, der har samme farve som den skjorte, du har på, så længe slipset er det mørkeste af de to.

Skal dit slips matche dine sko?

Du behøver ikke at matche slipset til noget, især dit bælte og dine sko. Hvad der dog skal matche, er dine sko og bælte, både i påklædning og tekstur. Til slips, skjorte og bukser: vælg farver, der fungerer godt sammen. … Bær et mikroternet slips med en bredere stribet skjorte eller omvendt.

Hvad skal dit slips matche?

Igen, generelt bør du sigte efter, at dit slips er omkring den samme tone som din jakke og bukser Men det virker ikke med lettere jakkesæt, hvor du bør gå mørkere. Så bedøm hver sag individuelt - men hold farverne ens. Hvis du har et blåt jakkesæt på, så gå efter et marineblåt slips frem for et grønt.

Anbefalede: