Logo da.boatexistence.com

Kan du bruge veet på din v?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bruge veet på din v?
Kan du bruge veet på din v?

Video: Kan du bruge veet på din v?

Video: Kan du bruge veet på din v?
Video: testing whether shaving or hair removal cream is better for women | + 3 week review | satshyaa 2024, Kan
Anonim

Veet har introduceret en bred vifte af voksstrimler til vaginavoks, som nemt kan bruges i dit hjem. Ved regelmæssig brug vil du se, at du får færre, finere og blødere hårvækst.

Kan du bruge Veet på dit private område?

Du kan bruge Veet hårfjerningscremer omkring din bikinilinje, men pas på ikke at komme i kontakt med dine intime områder. Påføring af produktet for tæt på kønsområdet kan resultere i bivirkninger.

Kan jeg bruge Veet-voks på mit kønsområde?

Du kan bruge Veet hårfjerning cremer omkring din bikinilinje, men pas på ikke at komme i kontakt med dine intime områder. Påføring af produktet for tæt på kønsområdet kan resultere i bivirkninger.

Er Veet voksstrimler gode til brasilianske?

Personligt synes jeg kolde voksstrimler fungerer bedst for mig, fordi de efterlader mindre rod og er så utrolig nemme at bruge. Min favorit voksstrimmel er og forbliver Veet® Natural Inspirations™ voksstrimler til følsom hud. GiGi Brazilian Body Hard Wax er også en god mulighed, hvis du foretrækker en varm voks.

Er det okay at bruge hårfjerningscreme på kønsområdet?

Hårfjerningscreme eller hårfjerningsmidler er kemikalier, der midlertidigt fjerner uønsket hår i ansigtet og på kroppen. Nair kan bruges i dit private område … Før du bruger Nair, skal du altid teste et lille plaster af cremen på det følsomme område, før det påføres kønsbehåringen.

Anbefalede: