Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal du genplante dum stok?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal du genplante dum stok?
Hvornår skal du genplante dum stok?

Video: Hvornår skal du genplante dum stok?

Video: Hvornår skal du genplante dum stok?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juni
Anonim

Ved køb, hvis potten er for lille, skal du fortsætte med at ompotte, så planten kan vokse tilstrækkeligt. Derefter, hvert andet eller tredje år og helst om foråret, skal du ompotte din dieffenbachia i en gryde med en lidt større størrelse. Rødderne hader overskydende vand.

Hvornår kan jeg transplantere en dum stokplante?

Afhængig af sorten af dieffenbachia-planter, du ejer, bør du se nye rødder vokse i løbet af tre til otte uger. Vent indtil du har nye grønne skud, der vokser, før du transplanterer babyplanterne til nye beholdere.

Hvordan transplanterer man en dum stok?

Hold den stumme stok oprejst, og skrab de indvendige kanter af plantens potte med en lang skarp kniv for at løsne jorden og rodklumpen fra beholderens vægge. Gør dette, når jorden er tør. Løft langsomt planten og rodklumpen ud af beholderen. Vask den nye beholder til den transplanterede stumme stok.

Hvordan laver man en dum stok bushier?

For at forhindre dieffenbachia i at blive langbenet, knib eller beskær den nye vækst i toppen regelmæssigt Beskæring af ny topvækst som denne vil tilskynde din plante til at blive busket og forblive mere kompakt. Hvis din dumme stok er blevet høj og langbenet, kan du toppe planten eller skære den tilbage hvor som helst på stilken.

Hvilken jord er bedst til dum stok?

Dieffenbachiaen kan godt lide veldrænet jord, så det er bedst at tilføje noget sand eller perlit til den blanding, du bruger. Jeg foretrækker at bruge en afrikansk violet jordblanding, så den let kan drænes.

Anbefalede: