Logo da.boatexistence.com

Hvad er prisen på tata gravitas?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er prisen på tata gravitas?
Hvad er prisen på tata gravitas?

Video: Hvad er prisen på tata gravitas?

Video: Hvad er prisen på tata gravitas?
Video: Записали ГОЛОСА ПРИЗРАКОВ † ночью НА КЛАДБИЩЕ † Охота на Призраков † ЭГФ Часть 2 2024, Kan
Anonim

Vi forventer, at Tata Gravitas bliver prissat Rs 1 lakh over Tata Harrier, som i øjeblikket er tilgængelig i intervallet Rs 13,84 lakh til Rs 20,30 lakh (ex- showroom, New Delhi). Efter lanceringen i Indien vil Tata Gravitas tage fat på Mahindra XUV500 og MG Hector Plus.

Er Tata gravitas 5- eller 7-personers?

Den kommende Gravitas 7-sæders er en af de mest ventede SUV'er fra Tata Motors hus på det indiske marked. Den tre-rækkede version af 5-sæders Harrier, som blev fremvist på Auto Expo 2020, har været under strenge vejtests i et stykke tid nu.

Er Tata gravitas 7-personers SUV?

Tata er klar til at debutere Gravitas SUV'en på Republikkens dag den 26. januar 2021Mekanisk magen til Harrier, vil Gravitas have en ekstra sæderække og vil blive placeret i toppen af Tatas SUV-serie. Da Harrier blev lanceret, var der også tale om en 7-personers variant.

Er gravitas 6- eller 7-personers?

Tata Gravitas kunne være tilgængelig i både 6- og 7-personers format. Den 6-personers version vil bære kaptajnsæder på anden række. Den er omkring 80 mm højere og 63 mm længere end Harrier.

Er Tata gravitas 4x4?

Tata Gravitas får et soltag, 4WD, elektrisk justerbare sæder, 360-graders kamera, elektrisk justerbare sæder og et mere informativt display og instrumentkonsol, som vil gøre den til en konkurrent til MG Hector og bliver nødt til at pakke langt mere intelligente opbevaringsmuligheder og specifikationer for at kunne klare segmentet.

Anbefalede: