Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev dobbelt svingning taget ud af glorie?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev dobbelt svingning taget ud af glorie?
Hvorfor blev dobbelt svingning taget ud af glorie?

Video: Hvorfor blev dobbelt svingning taget ud af glorie?

Video: Hvorfor blev dobbelt svingning taget ud af glorie?
Video: Golden Horde i russisk Bylinas 2024, Kan
Anonim

Bungie tilføjer Dual-wielding i Halo 2, indser, at den er for svag som en single og for stærk som en dual, fjerner den. Bungie tilføjer Equipment (Bubble Shield, Energy Drain, He alth Regen) indser, at det bremser handlingen og ikke forbedrer gameplayet, fjerner det.

Hvorfor er der ingen dobbeltudøvelse i Halo 4?

John-117 dobbeltsvingende SMG'er. Dual-wielding er en gameplay-mekaniker i Halo 2 og Halo 3, der tillader en spiller at bruge to våben ad gangen. Dual-wielding findes ikke i Halo 4 og Halo 5: Guardians undtagen for Magnum and the Flag eller i Halo: Spartan Assault undtagen for SMG'er.

Er dual wielding i Halo uendelig?

343 Industries har bekræftet, at spillere ikke vil være i stand til at dobbeltsvinge våben i Halo Infinite i en lang og informativ Q&A-video. … Ligeledes vil der heller ikke være spilbare Elites i Infinite. "Dette er en Master Chief-historie og en spartansk historie," sagde DelHoyo.

Har Halo 4 dobbelt svingning?

Dual-wielding blev næsten fuldstændig fjernet fra Halo 4 og Halo 5: Guardians, undtagen i Capture the Flag-spiltilstandene, hvor spillere kun kunne holde M6H Magnum og flaget samtidigt. Det er langt fra Halo 2 og Halo 3, hvor spillere kunne skabe kaos med to M7 SMG'er.

Kan du bruge energisværd i Halo?

Dual Wielding Energy Swords på Halo Reach PC er nu muligt. Gudskelov 343-porteret MCC, fordi mods som denne gør det så det værd!

Anbefalede: