Logo da.boatexistence.com

Hvad er et hus på hovedet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et hus på hovedet?
Hvad er et hus på hovedet?

Video: Hvad er et hus på hovedet?

Video: Hvad er et hus på hovedet?
Video: Har du hus på hovedet? 2024, Kan
Anonim

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det er at bo i et hus, der vender på hovedet? Du har måske hørt den populære ejendomsmæglersætning: "På hovedet i dit hus." Det er typisk sagt når du skylder mere på dit hjem, end det er værd … Dette Upside Down House (eller Die Welt Steht Kopf) er blevet bygget fuldstændig uoverskueligt.

Hvorfor står nogle huse på hovedet?

Disse boliger revolutionerer den måde, vi tænker på plads

Et et stigende antal mennesker vender deres hjem på hovedet, så boligarealerne er ovenpå, og sovepladser er nedenunder. Det primære mål er at maksimere naturligt lys og rum.

Hvordan fungerer huset på hovedet?

Idéen med huset er, at besøgende tager normale billeder af hinanden inde og senere vender billederne 180 grader for at få det til at se ud som om de også er på hovedet.

Hvor meget koster det at komme ind i huset på hovedet?

Wonderworks ligger på Pigeon Forge Parkway og er åben hver dag kl. 9. Billetter for voksne koster 22,99 USD, mens børn i alderen 4-12 koster 14,99 USD. Børn på 3 år og derunder er gratis Tag et kig på siden 'Ting at gøre' på vores hjemmeside for hver fremhævet attraktion i Pigeon Forge.

Hvor meget koster det at komme ind i huset på hovedet?

Entré til denne hektiske turistattraktion er 90 sydafrikanske rand ($5,57 USD) for voksne, 60 sydafrikanske rand ($3,71 USD) for børn mellem fire og syv år, og børn under fire kommer gratis ind.

Anbefalede: