Logo da.boatexistence.com

Hvad er ikke fakturerbart?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er ikke fakturerbart?
Hvad er ikke fakturerbart?

Video: Hvad er ikke fakturerbart?

Video: Hvad er ikke fakturerbart?
Video: Oprettelse af faktura fra rateplan 2024, Kan
Anonim

Ikke-fakturerbare timer repræsenterer alt, hvad du gør på arbejdet, som ikke kan faktureres eller udgiftsføres til en klient De kan være omkostninger, som din virksomhed har slugt, og som gør den i stand til at fungere og fortsætte, samt projektspecifikke udgifter. Almindelige eksempler på ikke-fakturerbar tid omfatter: Bud, forslag og pitches for nye forretninger.

Hvad er forskellen mellem fakturerbar og ikke-fakturerbar?

Vi kan definere fakturerbart arbejde som de timer, der vedrører arbejdet direkte relateret til kundens projekter. … Hvorimod ikke-fakturerbart arbejde er tid brugt på opgaver, som du ikke kan fakturere direkte til kunder Freshbooks.com har en komplet liste over eksempler på ikke-fakturerbare opgaver: Udvikling af forslag til nyt arbejde.

Hvad er en ikke-fakturerbar afgift?

Ikke-fakturerbare timer henviser til den tid, du tilbringer på arbejdet med aktiviteter, der ikke tjener penge Disse kan omfatte alt fra at lave marketingmateriale, svare på e-mails til at feje ordet ! Når du bruger tid på aktiviteter, der ikke direkte tjener penge, skal du stadig få kompensation for din tid.

Hvad er fakturerbart og ikke-fakturerbart i det?

Fakturerbare timer inkluderer de opgaver, hvor en advokat arbejder på en faktisk sag for en klient. Ikke-fakturerbare timer omfatter opgaver, der skal udføres, men som ikke er direkte knyttet til en sag, såsom administrative opgaver.

Hvad er forskellen mellem fakturerbare og ikke-fakturerbare timer?

Fakturerbare timer repræsenterer mængden af tid, medarbejdere har brugt på opgaver, der faktureres til kunder. Ikke-fakturerbare timer er de timer brugt på opgaver, der ikke bliver faktureret.

Anbefalede: